APEL ZA POMOĆ DALAL OMEROVIĆ – ODRŽANA HITNA SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA

slika dalila

Danas, 25.10.2017. godine održana je hitna sjednica Upravnog odbora Fondacije zajednce Gradačca na kojoj je donešena odluka da se donatorska sredstva, koja su prikupljena povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv karcinoma dojke, uplate na račun Dalal Omerović.

Naime, Dalal Omerović je jednogodišnja djevojčica porijeklom iz Gradačca koja živi u Bihaću, a kojoj su liječnici Dječije hematologije i onkologije KBC Zagreb dijagnosticirali bolest Akutna mijeloblastična leukemija (AML M5). To je teška bolest sa jako lošom prognozom, ali postoji mrvica nade.

http://depo.ba/clanak/167709/potresan-facebook-status-za-spas-jednogodisnje-dalal-omerovic-cao-raja-napalo-me-jedno-cudoviste-a-zove-se-leukemija

S toga je Upravni odbor Fondacije donio Odluku da se sredstva u iznosu od 257,00 KM, a koja su prikupljena 19.10.2017. godine prilikom obilježavanja mjeseca borbe protiv karcinoma dojke, uplate na račun broj: 1862210333268585 otvoren u ZiraatBank BH d.d.

 

Pozivamo sve prijatelje Fondacije, kao i sve ljude dobre volje da se odazovu humanitarnoj akciji „Za Dalal“ i svojim donacijama pomognu u prikupljanju sredstava potrebnih za borbu protiv ove opake bolesti.

slika dalila